flyer_bukett_A6-utfall.jpg
flyer_bukett_A6-utfall.jpg

Din florist i Vasastan


Öppettider:  Måndag - Fredag 10.00 - 18.00    Lördag 10.00 - 14.00

SCROLL DOWN

Din florist i Vasastan


Öppettider:  Måndag - Fredag 10.00 - 18.00    Lördag 10.00 - 14.00

Fotograf: Viktor Lönnbring

Din florist i Vasastan.

Välkommen in och inspireras av säsongens blommor i en härlig miljö. Med färger, dofter och omtanke skapar vi rätt blommor för alla tillfällen. Blommor är ett fantastiskt redskap att jobba med när man vill berätta något.

Hos oss har du möjlighet att välja färdiga buketter och planteringar eller få hjälp med att välja just din individuella bukett. 

Vi vill att du ska känna dig välkommen in i vår butik för att titta och planera dina köp eller för att snabbt kunna köpa något ur vårt färdiga sortiment.

Bröllop

Traditionellt sett så är det mannen som ska beställa brudbuketten. Idag vill dock många blivande brudar vara med och bestämma om bukettens färg och form.

Begravning

Att säga farväl till en älskad familjemedlem eller vän är något som bör behandlas med respekt och känsla. Traditionen att ge blommor som en sista personlig hälsning går långt tillbaka.

Företag

Stort eller litet företag spelar ingen roll. Vill ni ha något vackert i receptionen eller uppmärksamma en medarbetare? Vi hjälper er att komma ihåg födelsedagar och andra uppvaktningar! 


Följ oss på instagram!  vasafloristen

Läs repotage om oss i Corren här!